Обрати сторінку

УкрСиббанк втричі збільшив максимальну суму кредитування за програмою IQ energy

НОВИНИ

Раді повідомити, що УкрСиббанк, один з банків-партнерів програми енергоефективності житла від Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) IQ energy, втричі збільшив максимальну суму кредитування за програмою для фізичних осіб – з 50 тис. грн. до 150 тис грн., без довідки про доходи. Таким чином, клієнти банку отримали можливість швидше провести енергомодернізацію свого житла та почати економити на підігріві води та опаленні.

Умови розповсюджуються на придбання в кредит товарів з категорій:  теплоізоляція, теплові насоси, система опалення, високоефективні твердопаливні та газові котли, сонячні колектори, лічильники тепла, вхідні двері та рекуператори.

Умови оформлення кредиту:

  • сума кредиту – від 300 до 150 000 грн.;
  • термін кредитування – до  48 місяців;
  • валюта кредитування — гривня.

Споживчий кредит на енергоефективний товар можна оформити в мережі гіпермаркетів «Епіцентр» та інших магазинах-партнерах. Детальні умови кредитування можна дізнатися, зателефонувавши за номером інформаційної лінії банку 729, в магазині-партнері чи у будь-якому відділенні УкрСиббанку.

Нагадаємо, що в рамках програми компенсація виплачується в євро на окремий валютний рахунок клієнта при будь-якому типі кредиту від банка-партнера після підтвердження його електронної заявки. Максимально можлива сума компенсації для фізичних осіб — 3000 євро на 1 людину. Клієнт має можливість зняти готівку в євро ще до погашення кредиту в гривні. При цьому ані банк, ані ЄБРР, ані IQ energy не контролюють те, яким чином клієнт розпорядиться компенсацією.

Компенсацію можна отримати не лише на основне обладнання, але і на супутні товари, а також на вартість монтажних робіт, якщо вони були придбані в кредит від банків-партнерів програми, разом з основним обладнанням.

IQ energy.

20 квітня 2018 р.